5 vragen aan Gerron Mulder van EspressoKopen.nl

5-vragen-gerron-mulder-espresso-kopen

Webshops voor koffie zijn er in vele soorten en maten, dus als er weer een nieuwe shophouder contact met me opneemt om te vragen of ik iets over zijn business wil schrijven, probeer ik altijd uit te zoeken wat er onderscheidend is ten opzichte van al die anderen. Gerron Mulder van EspressoKopen.nl vertelt ons dat, en meer, bij het beantwoorden van 5 vragen over hemzelf, zijn shop en zijn koffiedrinkgewoontes.

1 – Vertel kort iets over jezelf, je achtergrond en rol bij EspressoKopen.nl.
Ik ben Gerron Mulder, 29 jaar oud. Ik werk sinds 9 jaar in de internetmarketing en 2 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. We hebben een eigen pand in Meppel waar ik werk aan freelance-opdrachten voor klanten en voor onze webshops. Als eigenaar stippel ik de strategie uit. Ik heb 2 medewerkers in dienst maar draai zelf ook gewoon mee in de operationele zaken. Zo ben ik het primair aanspreekpunt voor klanten via de telefoon en mail en sta zelf ook regelmatig de pakketten in te pakken.

2 – Wat is EspressoKopen.nl en hoe is dit tot stand gekomen?
EspressoKopen.nl is een webshop die koffie en aanverwante zaken verkoopt. Wij richten ons specifiek op mensen die koffiebonen willen kopen voor hun volautomaat; dit zijn veelal bedrijven en particulieren die een goede kwaliteitskoffie erg kunnen waarderen. EspressoKopen.nl is ontstaan uit een koffieblog/vergelijkingswebsite. De webshop bestaat inmiddels bijna een jaar. Hiervoor heb ik zo’n 2 jaar de voorgaande espressoblog bijgehouden.

3 – Wat onderscheidt EspressoKopen.nl van andere koffie-webshops?
Wij zijn kleinschalig en kunnen daarom een hoog serviceniveau leveren dat helemaal is toegespitst op de persoonlijke wensen van de klant. Wij hebben goede productinformatie, en met 82 soorten koffiebonen een ruime keuze. We kunnen leveren vanuit eigen voorraad, dus de klant heeft zijn of haar bestelling de volgende dag al in huis. Wat ons ook onderscheidt van andere webshops is dat wij ons primair richten op klanten die beschikken over een volautomaat. Zo vind je bij ons geen Senseo- of Nespresso-producten.

shutterstock-meisje-koffie-thuis

4 – Welke (soort) koffie zou je iemand adviseren die de overstap van Senseo naar bonenkoffie gaat maken?
Een koffie die bij ons erg goed verkoopt en qua smaakintensiteit dicht bij Senseo komt is de Lavazza Qualita Rossa. Deze bevat net zoals Senseo ook robusta koffiebonen. Ben je op zoek naar iets sterkers, dan is de Lavazza Qualita Oro (voor liefhebbers van zwarte koffie) een goede keuze. Voor een lekkere caffé crema zou ik de Segafredo Selezione Crema aanraden.

5 – Hoe drink je zelf je koffie?
Ik ben zelf liefhebber van een goede espresso gemaakt van arabica koffiebonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s