Geproefd: Brazil Ondas da Mantiquera van Fascino

 

Fascino-geproefd-koffie-bonen-brazil

In de afgelopen jaren heb ik een voorkeur ontwikkeld voor koffie’s uit Zuid-Amerika en uit Brazilië in het bijzonder. Dus toen ik zag dat Koffiebranderij Fascino onder het kopje ‘Unieke koffiebonen’ ook bonen uit Brazilië aanbood, heb ik meteen een zakje besteld en ze stelde niet teleur!

Smaakomschrijving Brazil van Fascino

“De Brazil Ondas da Mantiqueira heeft een volle, romige body met zoete tonen van witte chocolade en amandelen. De Brazil Ondas de Mantiqueira heeft een romig en zoet karakter met een heerlijke, lange nasmaak. Een ideale koffie om de hele dag door te drinken. Heerlijk als espresso en lungo maar ook ideaal geschikt voor filterkoffie”.

Koffie met voldoende ‘bite’

Al jaren heb ik goede ervaringen met de koffie van Fascino en ook dit keer maakten ze hun belofte waar. De koffie is zoet met chocoladetonen, maar heeft toch voldoende ‘bite’ (zouden dat die amandelen zijn?) om er een opkikker van te krijgen. De volle body en het romige mondgevoel maakt het compleet. Ik heb deze koffie geproefd als espresso, dubbele espresso en als wat mijn Jura machine ‘koffie’ noemt. In alle gevallen een dikke voldoende!

 

Fascino-jubileum-logo-10jaar

Meer weten? Check de volledige omschrijving inclusief herkomst op de site van Fascino.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s