Bekijken: Iced giet over brouwmethode

Schermafbeelding 2015-08-04 om 21.29.44De kop is de vertaling die Google Translate geeft als je ‘Iced Pour Over Brewing Method’ invoert, dat is namelijk de titel van de video die ik je hieronder ga laten zien en ik wist zelf geen goede Nederlandse vertaling te verzinnen. Google blijkbaar ook niet. Geeft niet, want het doet niks af aan de video en de koffiezetmethode die erin wordt behandeld. Lekkere frisse Iced coffee is tijdens de zomermaanden een heerlijk alternatief op warme koffie of frisdrank en de hieronder gedemonstreerde manier van zetten is heel goed zelf te doen, dus succes en proost!

Buddy Brew Coffee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s