Het is alweer kerst…bij Starbucks

Schermafbeelding 2014-11-30 om 13.19.07Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind dit jaar omgevlogen. Voor mijn gevoel leven we nog in oktober terwijl in werkelijkheid morgen december begint, bizar! Extra confronterend vond ik dan ook de mail van Starbuck waarin de conclusie wordt getrokken: Christmas is coming! Niet verwonderlijk dat juist Starbucks met dit bericht komt, want als iemand van kerst houdt, dan zijn dat wel de mensen van Starbucks met de ‘red cups’, speciale kerstkoffie’s en de Christmas blend koffie en espresso.

Starbucks Christmas Blend: al sinds 1985 een hit
Speciaal voor de feestdagen zijn de Starbucks Christmas Blend en Starbucks Christmas Blend Espresso Roast weer terug!

De Starbucks Christmas Blend combineert koffiesoorten uit verschillende regio’s en kun je herkennen aan haar zoete en kruidige smaak met kerstachtige aroma’s. De koffiebonen zijn afkomstig uit Sumatra en zijn drie tot vijf jaar gerijpt. De Starbucks Christmas Blend Espresso Roast combineert de levendigheid van Latijns-Amerikaanse koffie, de zachtheid van Aziatische koffie en een vleugje gerijpte Sumatraanse bonen voor een heerlijk en warm kerstgevoel.

Beide blends zijn verkrijgbaar bij alle Starbucks vestigingen, waar de barista’s de koffiebonen speciaal en kosteloos voor je zullen malen zodat je ook thuis kunt genieten van de Christmas Blends.

Starbucks Christmas Espresso Roast: een vleugje kerst in je dagelijkse Latte, Flat White of Cappuccino
Gedurende het jaar biedt Starbucks diverse mogelijkheden om naast de klassieke Starbucks Espresso Roast ook te kiezen voor een andere espresso in je favoriete drankje. Deze feestdagen kunnen liefhebbers kiezen voor de Starbucks Christmas Blend Espresso Roast in plaats van de traditionele espresso. Probeer wat nieuws en voeg een vleugje kerst toe aan je Latte, Flat White of Cappuccino!fb03060808a149309fe5602138f280e0Red Cups: de favoriete winterse traktatie
Naast de terugkerende favorieten Toffee Nut Latte en Speculaas Latte, lanceert Starbucks dit jaar de Honey & Almond Hot Chocolate. Dit is een klassieke warme chocolademelk met amandelsiroop, gegarneerd met chocoladeroom, honing en een toefje mokka. Een heerlijke traktatie om van te genieten samen met je vrienden op een koude winterdag.

Wist je dat Starbucks ook een ruime keuze aan light opties heeft, waaronder magere melk en sojamelk?

Starbucks kerstcollectie: cadeaus voor iedereen
Starbucks heeft een uitgebreide kerstcollectie, varierend van de iconische kerstfavorieten tot tumblers en mokken met een seasonal twist. Wist je dat je 0,30 eurocent korting krijgt op een drankje als je je tumbler meeneemt naar de store?dot_demi_red_cup_us_0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s