De beste koffieketen van West Europa opent pop-up store

best coffee chain fbHet nieuws van en over Doppio Espresso is deze week bijna niet bij te houden. Allereerst wil ik beginnen met de mensen achter Doppio van harte te feliciteren met de onderscheiding “Best Coffee Chain – Western Europe”. Tijdens het belangrijkste en grootste evenement voor de koffie en de food-to-go sector, werd bekend gemaakt dat Doppio Espresso zich de beste koffieketen van West-Europa mag noemen. Hiermee versloeg de jonge espressobarketen o.a. de grote koffieketens Costa, Starbucks, Coffee Company en Le Pain Quotidien. Daarnaast is de espressobarketen tweede geworden in de categorie “Most ethical brand”. Nogmaals: van harte.

Pop-up store
In ander nieuws over de keten leren we dat Utrecht iets bijzonders te wachten staat. Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro om reizigers heerlijke plantaardige producten on the go aan te bieden, op ieder moment van de dag. Denk bijvoorbeeld aan Alpro Mild & Creamy met heerlijke toppings, powershakes en de lekkerste Doppio koffies.

De officiële opening is op 2 december, daarna kan iedereen komen kijken en vooral proeven wat een ‘Alpro Mild & Creamy’ is en hoe die smaakt. Veel plezier.Alpro_Hortus_Abri_DEFDoppio Espresso.

One thought on “De beste koffieketen van West Europa opent pop-up store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s