Gefeliciteerd Doppio met nominatie voor European Coffee Awards

DoppioCoverGoed nieuws voor de koffievrienden van Doppio, na het winnen van de “Best Coffee Chain – Benelux” vorig jaar, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd door Allegra Strategies voor een grote Europese prijs. Dit keer in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”.

Persbericht
Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie: “Dat we voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn en een enorme motivatie om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers dat die mogelijk maken!”

Vorig jaar hebben leveranciers en professional uit de koffiewereld massaal op Doppio Espresso gestemd en niet zonder resultaat; de espressobarketen ging met de prestigieuze Europese prijs naar huis. Ook dit jaar kunnen professionals in de koffie- en foodservice industrie stemmen via deze link.doppio gevelEuropean Coffee Awards
De European Coffee Awards worden uitgereikt tijdens het European Coffee Symposium op 25 november in Istanbul. Deze awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie, wat deze awards de meest prestigieuze maakt binnen het vakgebied. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company en La Place genomineerd.

Doppio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s