Douwe Egberts en Philips presenteren SENSEO® Up

Toen ik afgelopen maandagavond via twitter liet weten dat ik in Amsterdam was voor de presentatie van een nieuw Senseo apparaat, kreeg ik een paar digitaal opgetrokken wenkbrauwen van volgers terug met daarbij de vraag: “Senseo…waarom?!”. Dat licht is graag toe. Senseo is voor honderdduizenden zo niet miljoenen Nederlanders hun standaard kopje koffie. Daarnaast hebben Douwe Egberts en Philips met dit concept de Nederlandse koffiemarkt op z’n kop gezet en was/is de Senseo voor veel mensen, waaronder ikzelf, een opstap naar een ontdekkingsreis naar meer en betere koffie die niet zelden tot mooie dingen leidt. Daarom stel ik hier graag het nieuwe Senseo-apparaat voor, ook al ben ik het concept zelf ontgroeid.

Senseo® Up koffiezetapparaat

Senseo® Up koffiezetapparaat

SENSEO® Up; een revolutionair compact design voor grootse koffie
Senseo slaat een nieuwe weg in met het kleinste Senseo-apparaat ooit. De nieuwe SENSEO® Up biedt koffieliefhebbers gemakkelijk en snel heerlijke koffie in combinatie met een jong en dynamisch design dat koffiedrinkers zal verrassen. De smaakbeleving wordt helemaal compleet met een reeks koffiemelanges van hoge kwaliteit, waaronder de recent geïntroduceerde Senseo Intense koffiepads. Een koffie is nu nog makkelijker gezet doordat men direct voor een normale koffie of een sterkere, kleine kop koffie kiest zónder deze eerst te moeten aanzetten met een separate aan/uit knop (aldus het persbericht).

Senseo® Up in diversen kleuren

Senseo® Up in diversen kleuren

Voor elke keuken een eigen kleur
“Het aantal jonge koffiedrinkers dat in relatief kleine woningen woont en snel en gemakkelijk een kop koffie wil kunnen zetten, neemt aanzienlijk toe. Zij zijn daarom op zoek naar een koffiezetapparaat dat perfect in hun keuken past en keuze biedt uit verschillende koffiemelanges van hoge kwaliteit. De Senseo Up is daarbij een uitkomst”, aldus Moniek van Dijk, manager marketing bij Philips. “Senseo Up is klein van formaat maar groots in zijn smaken, en al helemaal in combinatie met de Senseo Intense koffiepads.”

De vier koffiemelanges van SENSEO® Intense zijn geïnspireerd op de rijke Italiaanse koffiecultuur en hebben stuk voor stuk een eigen signatuur. De blends zijn extra fijn gemalen en de intense branding vervolmaakt de krachtige smaak en het rijke aroma. De Intense collectie bestaat uit Intense black, Intense Superior, Intense
Espresso en Intense Extreme.

Persoonlijk ben ik niet helemaal overtuigd van het ‘jong en dynamisch design’ gedeelte, maar de verbetering in bedieningsgemak en het kleinere formaat zijn zeker een vooruitgang. Daarnaast nog dank aan de organisatie voor de uitnodiging, het intieme akoestische optreden van Dotan als UPcoming artist verdient alle lof.

One thought on “Douwe Egberts en Philips presenteren SENSEO® Up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s