L’OR EspressO pakket is binnen, The Insiders campagne kan beginnen

Een paar weken geleden attendeerde een collega mij op een campagne van The Insiders (een bureau dat consumenten selecteert om nieuwe producten te testen en daarover te communiceren), ze zochten mensen om nieuwe smaken van L’OR EspressO van Douwe Egberts te testen. Inkoppertje natuurlijk dat ik me heb aangemeld en verleden week kreeg ik bericht dat ik was geselecteerd. Ik zou binnenkort het pakket ontvangen, dat gebeurde gisteren. En wat voor pakket! (zie foto)

L'Or EspressO pakket

Aan de bak (koffie)
Super leuk natuurlijk, maar nu moet ik aan de bak. Uiteraard moet ik zelf gaan proeven en mijn smaakervaring delen. Via de site van The Insiders, maar ook hier en op social media. Daarnaast is het de bedoeling dat ik ook andere mensen, vrienden, familie, collega’s van deze nieuwe smaken laat proeven en hun oordeel doorgeef en deel. Leuk is dat ze hiervoor een setje uitnodigingskaarten hebben meegestuurd. Misschien wat ouderwetsch, maar daardoor ook juist weer leuk.

Ik nodig je graag uit

Hulpmiddelen
Om me te helpen met het verzamelen van bruikbare informatie hebben The Insiders, naast de kaarten, ook handige hulpmiddelen meegestuurd. Twee blokjes met formulieren die mensen helpen om hun mening over de koffie te geven. Een met vragen die ik aan anderen kan stellen om erachter te komen wat voor koffiedrinker ze zijn (dat helpt hun oordeel goed in te schatten) en een smaakprofielenboekje dat minder ervaren proevers helpt om een goede en vooral ook eerlijke beoordeling van de koffie te geven.

Dat belooft alles bij elkaar dus een nieuwe, leuke, sociale ervaring te worden. Nu maar hopen dat mijn omgeving me niet TE lastig vindt worden met mijn koffie. Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen, moet toch zeker een aantal leuke posts opleveren 😉

P.S. geheel los van deze campagne ben ik door het reclamebureau van L’OR EspressO uitgenodigd om morgenavond naar een speciale presentatie van hun nieuwe koffie in Amsterdam te komen. Ik ben heel benieuwd. Binnenkort lees je hier het verslag.

3 thoughts on “L’OR EspressO pakket is binnen, The Insiders campagne kan beginnen

 1. Al een paar dagen bezig met het testen van de capsules van de l’or. Dankzij de insiders.
  Dit brengt een aantal voordelen met zich mee , wij kunnen het product gratis testen en eerlijk over beoordelen.Het feit dat de L’or espresso cups (in tegenstelling tot Nespresso cups) in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Is voor een pluspunt.
  Over smaak valt niet te twisten en smaakbeleving is erg persoonlijk, Het gebruik van de capsules is net zo eenvoudig als Nespresso.
  Ik denk dat de capsules van L’OR meer geschikt zijn voor liefhebbers van een gewoon zachtere koffie. Die van Nespresso kunnen soms sterker uit de hoek komen. ik ben helemaal fan van de l’or. De Koffie is iets zachter dan de klassieke Nespresso maar zeker goed, voor mij zelfs beter.
  De eerste proefsessie ging door op oudejaarsavond. Familie en vrienden zaten gezellig aan tafel en bij een lekker dessert hoort goeie koffie. Na veel overleg, ruiken, en proeven vond Iedereen een smaakje naar eigen smaak. De meesten hun voorkeur blijft uitgaan naar ristretto. De lekkerst voor mezelf … lungo elegante. En de mattinata Heerlijk. Het aroma is heerlijk en de smaak is niet te sterk.
  Ik vind de splendente om bij je boterhammen te drinken maar niet om van te genieten van een tas koffie.. Daarvoor vind ik de smaak niet vol genoeg. Aroma is wel OK .
  Enig minpunt is dat we de indruk hebben dat ze veel minder goed en minder snel doorlopen dan Nespresso.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s