Zoetermeer laat je horen…Doppio komt eraan!

Misschien dat ik met deze kop een beetje overdrijf, of dat je denkt dat ik de draak steek met het persbericht dat ik van Doppio Espresso ontving, maar niets is minder waar. Een vestiging van Doppio in de buurt is een waar genot en dus zeg ik nogmaals: “Zoetermeer laat je horen!”.

Persbericht: De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso groeit razendsnel. Medio december opent Doppio Espresso haar deuren in het stadshart van Zoetermeer. De landelijke teller komt hiermee op 23 vestigingen.

De vestiging in Zoetermeer heeft een prachtige ligging in het stadshart en biedt een ideale uitvalsbasis om te genieten van koffie en even tot rust te komen en bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Er komt gratis WiFi en beschikking over voldoende stopcontacten voor de digitale nomaden. Binnen komen er diverse gezellige zitjes en het terras is perfect om de eerste zonnestralen op te vangen en te genieten van het uitgebreide assortiment, bestaande uit excellente koffie, thee, ontbijt, rijkelijk belegde broodjes en deeg- en zoetwaren.

DoppioZoetermeer

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso beginnen Mark Merckens en Sergej Nauta een strak vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Mark en Sergej hebben als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze willen mensen laten genieten en met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

DoppioZoetermeer2

De verbouwing is in volle gang en Sergej begint binnenkort vol enthousiasme aan het opleidingstraject, waarin hij gedurende een aantal weken wordt klaargestoomd voor de opening aan het Promenadeplein, zodat hij vanaf dag één de inwoners van Zoetermeer e.o. kan verblijden met heerlijke koffie. De geplande opening is medio december en zal groots gevierd worden met een gratis cappuccinodag.

One thought on “Zoetermeer laat je horen…Doppio komt eraan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s