Gespot op tv: zeldzame commercial van Illy

Zelden of nooit zie je op de Nederlandse televisie een commercial van Illy. Nu weet ik ook niet meer op welk net ik er gisteravond een voorbij zag komen, ik denk Discovery of NGC, maar omdat ze zo zeldzaam zijn trok hij meteen mijn aandacht. Na enig speurwerk op Youtube heb ik ‘m gevonden. Zoiets deel in natuurlijk graag met jullie.


Illy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s