Video: The Forgotten Home of Coffee

Koffie komt van origine uit Ethiopië, dat weten jij en ik, maar lang niet iedereen. Inmiddels wordt er in veel meer landen koffie verbouwd. Prima, maar wat als er in die landen een probleem met de koffieplanten ontstaat? Dan moet je terug naar de bron om het op te lossen. Maar wat als er daar een probleem ontstaat? In deze video laat Kew (Engelse botanische tuin) zien dat door de verandering van het klimaat, de situatie in Ethiopië veranderd en de koffie misschien niet zeker is van haar toekomst. Maar er is hoop voor ons verslaafden, kijk maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s