Starbucks verkoelt de zomer met Iced Shaken Doubleshot™

Starbucks Iced Shaken Doubleshot™

Starbucks Iced Shaken Doubleshot™

Deze zomer introduceert Starbucks twee nieuwe espressodranken: Starbucks Iced Shaken Doubleshot™ en Starbucks Iced Shaken Doubleshot™ Bianco. Door twee shots espresso, de speciale bereiding en mix van ingrediënten zijn deze dranken een meer geraffineerde optie voor de échte espressoliefhebbers. Het ijs wordt na het shaken gefilterd, waardoor de pure espressosmaak behouden blijft. Hiermee breidt Starbucks haar aanbod in het gekoelde koffieassortiment op een smaakvolle manier uit.

Shaken espresso voor de verfijnde koffieliefhebber
Starbucks Iced Shaken Doubleshot is een mix van twee shots espresso, geschud met ijs. Naar wens kan een vleugje klassieke Starbucks-siroop worden toegevoegd. De koffie wordt gemaakt met Starbucks Espresso Roast en geserveerd in een glas, zonder het ijs; dat wordt er uitgefilterd zodat de gekoelde koffie niet wordt verdund maar zijn pure espressosmaak behoudt. Dit maakt de Starbucks Iced Shaken Doubleshot een geraffineerde variatie binnen het assortiment van gekoelde koffies. Daarnaast is er een tweede variatie: Iced Shaken Doubleshot Bianco, waarbij een laagje Fior Di Latte, een romige en melkachtige siroop geïnspireerd op de traditionele Italiaanse ijssmaak, aan de dubbele espresso wordt toegevoegd.

3 thoughts on “Starbucks verkoelt de zomer met Iced Shaken Doubleshot™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s