Saeco Minuto van Philips: klein maar fijn

Tijdens de Consumer Lifestyle Inspiratieborrel in maart kondigde Philips de komst van een compacte, maar volwaardige espressomachine al aan en nu is het zover: de Saeco Minuto is een feit.

Philips: Saeco Minuto

Philips: Saeco Minuto

Deze nieuwste machine uit de Italiaanse Saecofabriek is klein van formaat (21,5 cm breed, 33 cm hoog en 42,9 cm diep), maar je kan er toch (mits geheel gevuld met water en bonen) zo’n 15 espresso’s mee zetten voordat je moet bijvullen. Fijn dus als je aanrecht niet zo groot is. Je leest het overigens goed ja: bonen. De Minuto is een volautomatische espressomachine waar liefst verse, ongemalen koffiebonen in gaan. De keramische koffiemalers zijn in te stellen op 5 standen, afhankelijk van de boon en jouw smaak.

Handig
Op de Minuto zit een zgn. menufunctie. Deze onthoud de individuele voorkeur van doorlooptijd, koffiesterkte en temperatuur. Die hoef je dus niet steeds weer opnieuw in te stellen. Je kunt meerdere persoonlijke voorkeuren instellen. Ook handig is het volledig automatische reiniging en ontkalking. Volgens Philips heeft Saeco ‘intelligente oplossingen ontwikkeld om schoonmaak- en onderhoudstijd te minimaliseren, zodat jij maximaal kan genieten van de Saeco Minuto’.

De prijzen van de Minuto liggen tussen de €409,99 en €459,99. Er volgen ook nog een goedkoper basismodel en duurder premiummodel, maar die zijn pas vanaf augustus/september te koop.

Meer over de Saeco Minuto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s