Je kopje is net zo persoonlijk als je espresso

Vaste lezers van dit blog weten dat ik een sterke voorkeur heb voor de espressokopjes van Illy. Als ik in een wat stoerdere bui ben dan gebruik ik de kopjes uit het servies DIK van Piet Hein Eek. Stemming en persoonlijkheid zijn niet alleen belangrijk bij het kiezen van je favoriete espresso, maar ook van je kopje. Om je te helpen bij het maken van die keuze, voor jezelf of een ander, kun je sinds 8 maart van dit jaar terecht bij de webshop espressokopjes-online.nl.

Het laat zich raden dat je in deze shop allerlei espressokopjes vindt. Van gestreept of gespikkeld tot bloemetjes of luipaardprint, maar ook strak of zonder opdruk is uit voorraad te krijgen. Het zoeken wordt makkelijk gemaakt dankzij de optie om je selectie te verfijnen, met oog, prijs, schotel of type materiaal.

Espressokopjes Ancap, type Biliardo.

Ik werd zelf heel nieuwsgierig toen ik de tab ‘accessoires’ zag, wat zouden ze daar nu bedacht hebben? Een klik later kreeg ik een Aha-moment, want natuurlijk stonden daar lepeltjes!

Op de blog van de site lees ik dat er sinds 22 april ook espresso cadeautjes online staan. “espressokopjes, espresso bonen, chocolaatjes, espresso lepeltjes en de waterglaasjes, voor ieder wat wils”, zo meldt het blog. Verder zie ik dat de mensen van espressokopjes-onlne koffie van Curly Coffee adviseren. Dat ken ik niet, maar ik vind het design van hun verpakking nu al leuk.

Curly Coffee Smaak Pakket

Of je het juiste espressokopje op espressokopjes-online.nl gaat vinden weet ik niet, maar een kijkje nemen kan nooit kwaad. En anders is het lezen van het blog waarin de ondernemer je meeneemt in zijn avontuur altijd nog leuk om te doen.

Espressokopjes Ancap, type Edex.

2st. PPD Caffé Gusto espressokopjes inclusief een bijpassende cadeauverpakking.

Ribbel espressokopje in de kleur lime.

Espressokopjes-online.nl

2 thoughts on “Je kopje is net zo persoonlijk als je espresso

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s