Ook Brandmeester’s komt met nieuwe website

Het zal niks met elkaar te maken hebben, maar op 5 april schreef ik op deze blog over de nieuwe website van Kaldi Koffie & Thee en nu komt ook Brandmeester’s met de aankondiging van een nieuwe website. Vanaf zaterdag 27 april 2013 gaat de nieuwe website en webshop online, zo beloven de koffiebranders ons in hun nieuwsbrief.

De nieuwe site zal boordevol leuke informatie, video’s, weetjes en nieuwe producten komen te staan. De overgang van de oude naar de nieuwe webshop gaat maximaal 1 dag duren. Vanaf donderdag 25 april 2013 om 17.00 uur zijn ze maximaal 24 uur offline, maar daarna kan iedereen volop genieten van de nieuwe webshop. Als dank voor het begrip betalen klanten de hele maand mei geen portokosten. Daarnaast ontvangen de eerste 50 webshopklanten een CD van Putumayo gratis bij hun bestelling.

Maar hoe gaat die nieuwe site er dan uitzien? De mensen van Brandmeester’s gunnen ons een kleine preview.

Nieuwe website Brandmeester’s preview

Nieuwe webshop Brandmeester’s preview

Brandmeester’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s