Nieuwe website Kaldi Koffie en Thee live

De website van Kaldi Koffie en Thee is vernieuwd. Persoonlijk ben ik daar blij om, want hoewel de oude best mooi was vond ik ‘m niet echt klantvriendelijk. Veel klikken, wachten totdat allerlei vakjes waren uitgeklapt en dan weer verder klikken om bij de informatie te komen die je zocht. De eerste keer leuk, maar na een tijdje werd het vervelend. Dat hebben ze bij Kaldi blijkbaar ook gedacht, want ze melden nu over hun nieuwe site: “De website kaldi.nl is vernieuwd met het doel om u sneller weg wijs te maken in de wereld van Koffie en Thee”.

Nieuwe website Kaldi Koffie en Thee

De website biedt uitgebreide informatie over onder andere koffie, thee en espressomachines. Ook is de site veel commerciëler opgezet. Voor je het weet ben je in de webshop terecht gekomen en kun je zo het product, waar je informatie over zocht, bestellen. Slim, ik neem het ze dat dan ook helemaal niet kwalijk. Logisch lijkt me. Klein puntje van kritiek: eenmaal in de shop is er geen gemakkelijke knop om terug te gaan naar Kaldi.nl. ‘Home’ brengt je naar de openingspagina van de shop…

Verder ziet het er smaakvol uit, zo met die jute Kaldi-koffiezak op de achtergrond en fris wit/oranje als hoofdkleuren. Handig voor als je niet in de webshop wilt kopen, maar graag persoonlijk de geur wilt opsnuiven in een van de winkels is de button ‘Verkooppunten’. Er verschijnt dan een indrukwekkende lijst vestigingen waaruit je kunt kiezen. Zeker een aanrader, want mijn ervaring is dat de franchisenemers van Kaldi enthousiaste en kundige mensen zijn met een zeer goed gevoel voor service.

Kaldi winkel Zwolle

Als je hier verder bent uitgekeken, kun je even een kijkje op Kaldi.nl gaan nemen.

3 thoughts on “Nieuwe website Kaldi Koffie en Thee live

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s