Peet’s naar Nederland?

Met bovenstaande kop loop ik mijlen ver vooruit op de ontwikkelingen van vandaag. Maar wat zou het mooi zijn.

Wat is er aan de hand? Vanmiddag hoorde ik in de auto op weg naar huis (ja, in de Smart), op BNR het bericht dat DE Master Blenders 1753 mogelijk wordt overgenomen door de Duitse investeringsmaatschappij JAB. Op zich niet zo heel spannend, maar toen spitste ik ineens de oren want in het verdere bericht werd verteld dat JAB ook eigenaar is van Peet’s Coffee & Tea in Amerika.

DE Master Blenders 1753

Peet’s is ooit door een Nederlander opgezet om Amerikanen te leren wat echte koffie is. Dat verhaal gekoppeld aan het oer-Hollandsche Douwe Egberts…dat is al mooi op zich. Ik zie het wel zitten. Vooral ook omdat dit de weg vrij maakt om DE groot te maken in Amerikaanse supermarkten, maar liever nog Peet’s naar Nederland te halen. Stel je voor, voor een zak Major Dickason’s Blend van Peet’s gewoon naar je lokale AH in plaats van via de webshop in Amerika bestellen. Ik kan het al bijna proeven…

Peets’ Major Dickason’s Blend

One thought on “Peet’s naar Nederland?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s