Philips Senseo Sarista: eerste indruk door consumentenbond

Het liefst zou ik alle koffie’s en alle apparatuur die daarmee te maken heeft zelf testen en dan mijn bevindingen met je delen, helaas gaat dat niet dus moet ik soms afgaan op wat anderen me vertellen. Een betrouwbare bron is dan wel een voorwaarde. Ik was dan ook blij dat Maarten van der Jagt van Specialty Coffee me er op wees dat de Consumentenbond een test heeft gedaan van de nieuwste telg uit de Philips Senseo-familie, de Sarista. Hun oordeel: “niet vies maar ook niet echt lekker”.


De volledige test vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s