Koffie van Bodum?!

Dat Bodum mooie spullen maakt voor in de keuken wist je waarschijnlijk wel en dat door hele mooie spullen voor het bereiden van koffie bij zitten ook, maar wist je dat Bodum ook koffie verkoopt onder hun eigen merknaam? Ik niet!


Ik ontdekte het toen ik op de site van Bodum aan het rondkijken was. Maar liefst zeven soorten koffie variërend van Colombia en Guatemala tot Espresso Blend en Bodums Best. Best verrassend vond ik. Helaas biedt de Nederlandse site geen beschrijving van die smaak van de koffie’s. Als iemand al eens van deze koffie geproefd heeft…ik houd me aanbevolen voor je bevindingen.


Bodum webshop koffie & thee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s