Design: SENSEO® by Keith Haring

Voor de koffie zou ik je ‘m niet aanraden, maar voor het design kun je ‘m misschien toch in overweging nemen: de SENSEO® by Keith Haring. In hun persbericht van 22 maart vertelt Philips dat ze deze limited edition dit voorjaar introduceren, samen met de nieuwe Saeco Intelia Cappuccino.

Zo staat het in het persbericht van Philips: “Onder welzijn verstaat Philips ook het drinken van een goede kop koffie zoals iemand deze zelf het liefst drinkt. Binnen de koffie categorie introduceert Philips de SENSEO® by Keith Haring in een Limited Edition, maar ook de nieuwe Saeco Intelia Cappuccino. Dit is een vol-automatisch espressoapparaat waarmee eenvoudig een authentieke espresso of cappuccino gemaakt wordt. Het apparaat onderscheidt zich onder andere door het gebruik van keramische maalschijven voor optimaal smaakbehoud, de intuitieve gebruikersdisplay, een robuust uiterlijk, en de grote bonen-, water- en afval reservoirs waardoor het apparaat gedurende de week onbezorgd gebruikt kan worden.”

En zo zien ze eruit:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s