Douwe Egberts introduceert historische koffie: Blend 1753

Eigenlijk wilde ik je hier de nieuwe reclameposter (abri) van Douwe Egberts’ nieuwste koffiecampagne laten zien. Die vind ik namelijk erg mooi en smaakvol, maar helaas kon ik er nog geen afbeelding van vinden. De eerst volgende keer dat ik ‘m in een bus of tramhokje zie hangen maak ik een foto voor je , beloofd. Maar nu we het er toch over hebben, een nieuwe/ouwe filterkoffie van DE. De verpakking ziet er in ieder geval prima uit:

En wat is het nou eigenlijk dat Blend 1753? Dit is wat DE er zelf over te vertellen heeft: ” Blend 1753 inspireert je om weer te genieten van de authentieke manier van koffie zetten, zoals filterkoffie bedoeld is. De karakteristieke smaak van Blend 1753 ontstaat door een melange van Arabica en Robusta bonen zorgvuldig en langzaam te branden. Dankzij de middel grove snelfiltermaling wordt de pure smaak van de koffie versterkt en ontstaat een aromatisch geurende koffie met iets minder bittertjes in de nasmaak.”

Ook leuk, DE adviseert de zetmethode voor het beste resultaat: “Het lekkerste kopje Douwe Egberts Blend 1753 koffie zet je zo: vul je filterkoffieapparaat met voldoende water voor het aantal kopjes koffie dat je wilt zetten. Per kopje koffie voeg je één maatschepje koffie toe in het filter. Een maatschepje is ongeveer 6 à 7 gram of je neemt één afgestreken eetlepel. Zet het apparaat aan en het genieten begint!”

Iemand al ervaring met deze nieuwe van DE?

2 thoughts on “Douwe Egberts introduceert historische koffie: Blend 1753

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s