..en een babyccino voor de kleine graag

Ouders die hun kinderen meenemen naar een hippe koffiebar, kunnen ze binnenkort misschien trakteren op een speciale kleuterkoffie zonder cafeïne. In Australië en Amerika is het drankje al een grote hit.
Het drankje wordt geserveerd in een espressokopje en valt onder de noemer ‘babyccino’, een chique naam voor gestoomde melk met een schuimkraag en een laagje chocoladepoeder. Zo lijkt het erop dat zoon- en/of dochterlief ook van een kopje koffie slurpt, net als mama en papa.

Australische kinderen kunnen de babyccino bijna in elke koffiebar krijgen. In New York wordt de ‘trend’ stilaan op gang getrokken. Zo kunnen de allerkleinsten onder meer terecht in Laughing Man, de zaak van acteur Hugh Jackman. Daar worden een melkdrankje met honing en een rooibos latte geserveerd. Dat laatste bevat de cafeïneloze rooibosthee en is qua smaak vergelijkbaar met een gewone caffe latte.

“Het valt me op dat vooral jonge, hippe koppels hun kinderen vaak op een kleuterkoffie trakteren tijdens een zondagse brunch”, zegt de Canadese Kathy Mecham die de Five Leaves-bar openhoudt in Brooklyn.

Bron: standaard.be.

One thought on “..en een babyccino voor de kleine graag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s