Gespot: De Simply Espresso

Persoonlijk vind ik het altijd leuk om op reis de lokale koffiegelegenheden een kans te geven, maar in FD Persoonlijk van afgelopen weekend spotte ik een koffiezetapparaat voor mensen die liever hun eigen koffie meenemen op reis. Volgens de schrijver van het bericht,  Arjan Dasselaar, zou de Simply Espresso een drinkbaar resultaat opleveren, in ieder geval beter dan een senseo.

De Simply Espresso is een Deens fabricaat en meet slechts 23 bij 8 centimeter. Naast water heb je ESE-pods met koffie nodig. In tegenstelling tot sommige handbediende espresso apparaten voor op reis, werkt deze op batterijen.

De Simply Espresso van Stelton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s