Handige app: nooit meer de verkeerde koffie meenemen

Ben jij zo iemand die altijd met te veel of te weinig of  de verkeerde koffie komt aanzetten als je koffie voor je vrienden of collega’s bent gaan halen? Dan heb ik een handige tip voor je: download de app ‘Koffie manager’ op je telefoon of tablet.

Zoals bij veel dingen het geval is, is ook hier de eenvoud juist een pluspunt. De gratis versie van de app biedt je een rij buttons met daarop de meest voorkomende koffie’s, thee of chocolademelk. Door de buttons aan te raken stel je een lijst met de ‘bestellingen’ samen en eenmaal bij de koffiemachine kun je precies aflezen wat er besteld is en hoeveel van elk.

Niks bijzonders, maar wel handig!
Koffie manager FREE vind je in de Android Market.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s