Kleine ode aan een klein kopje

Espresso drink je uit een klein kopje, een espresso kopje. Met de stijging van de populariteit van de espresso is ook de hoeveelheid espressokopjes waaruit je in de winkel kunt kiezen enorm gestegen. Ik heb ook steeds de nijging om er meer en meer te kopen. Met grote moeite onderdruk ik dit, maar toch heb ik er verschillende in huis. Vandaag wil ik mezelf tot de orde roepen met een kleine ode aan een klein kopje: het espressokopje van Illy.

Het is misschien we het bekendste kopje, het was ook het eerste espressokopje dat ik ooit kocht en weet je wat? Het is nog steeds het mooiste kopje. Tijdloos, prachtig design met precies de juiste afmeting van het Illy logo en ook het rood daarvan draagt alleen maar bij aan de schoonheid. De kracht zit ‘m juist in de eenvoud. Niet voor niets siert een foto van mijn Illy-kopje deze site. Het espressokopje van Illy…om van te genieten.


2 thoughts on “Kleine ode aan een klein kopje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s