Bristot: een wereld aan smaak

Een collega op het werk is groot fan van het Italiaanse koffiemerk Bristot. Zelf heb ik het wel eens geprobeerd, maar ik bleek de huis-tuin&keuken versie besteld te hebben. Die was op zich prima te drinken, maar niet bijzonder. Nee, ik moet nog een keer de luxe versie proberen. In de tussentijd was ik benieuwd naar het merk en al surfende op het net kwam ik onderstaande reclame tegen. Een beetje cheesie, als dat maar niet ook voor hun koffie geldt. Toch deel ik de clip graag met je:

Meer Bristot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s