Nieuwe reispers van Bodum

Als je het over design op het gebeid van onder meer koffie gerelateerde producten hebt, kun je niet om Bodum heen. Het meest bekend zijn wel hun kopjes met kleurige kunststof wikkels, maar daarnaast maken ze ook bijvoorbeeld een fraaie cafetière of thermoskan. Op dit moment nieuw in de collectie is een heel mooie reispers.

Hierin combineren ze de kwaliteiten van een cafetière met een reisbeker die je koffie ook nog eens goed warm houdt. Roestrvij staal en sluit vacuum af zijn twee van de punten waarop Bodum deze reispers aanprijst. Ik kan vooral het design waarderen, uiteraard met de kenmerkende gekleurde kunststof band.Meer kleuren vind je in de Bodum webshop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s