Lichte frustratie na Starbucks nieuwsbrief

Als liefhebber van het concept Starbucks vind ik het altijd leuk om hun nieuwsbrief te ontvangen om een beetje op de hoogte te blijven. Vandaag kwam er weer een, met de triomfantelijke kop: “Starbucks® Anniversary Blend is back!”

Prachtig verhaal over hoe ze in 1996 ter ere van hun 25 jarig bestaan een heel speciale koffie hebben ontwikkeld die vervolgens eens in het jaar voor een korte tijd beschikbaar komt. Slimme marketing, want die wil je natuurlijk hebben. Ik ook, en hier komt de rede van de frustratie, dat kan niet.

Als ik op de link in de nieuwsbrief klik op ik netjes in de Starbucks Store waar je dit heerlijke product kunt bestellen. Even registreren en bestellen maar, hoe moeilijk kan het zijn. Alles gaat goed totdat je het verzendadres wilt invullen. Helemaal het laatste vakje is ‘country’ en dan kom je er pas achter dat het enige land dat je kunt kiezen ‘United States’ is.

Alle moeite en voorpret voor niks dus. Beste Starbucks, kan dat nou niet anders?! Ik wil ook meedoen, kijk nou toch onderstaande filmpje…onweerstaanbaar toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s