Geproefd: koffie van de Marqt

Marqt is een soort supermarkt voor verantwoord eten of ‘echt eten’ zoals ze zelf zeggen. Ook ‘echt drinken’ hoort thuis in de formule, dus ook echte koffie. Tot voor kort zag ik er alleen koffie van Bocca, maar bij mijn laatste bezoek stond er ineens andere koffie naast in het schap. Even proberen dus.

‘Brander 1’ staat er op de eenvoudige maar mooie papieren zak waar de koffie in verpakt zit. Er zijn verschillende soorten, maar de keuze viel op ‘Zuid Amerika’. Dat kwam vooral omdat er in de omschrijving gesproken werd over ‘chocolade afdronk’. Die is er ook, maar je moet er wel even op wachten. Tijdens het drinken valt die smaak niet direct op, maar daarna proef je de chocolade duidelijk op je tong. Verder is het een prima milde koffie voor elk moment van de dag.

Vreemd
Een beetje vreemd, en ik hoop dat iemand die dit leest het kan uitleggen, is dat het webadres op het etikel niet bestaat. Als je www.branderkoffie.nl intikt kom je op een pagina waar je domeinnamen kunt kopen…vreemd.

2 thoughts on “Geproefd: koffie van de Marqt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s