delicious.

Ik ben fan van het blad delicious. Nee dat zeg ik verkeert, ik ben fan van Makkie Mulder. Makkie is tegenwoordig de hoofdredacteur van delicious., maar daarvoor was ze dat van VT Wonen en dat deed ze heel goed. Hoe goed ontdekte ik pas toen ze dat blad verliet op delicious. op te starten. VT Wonen veranderde onder de nieuwe leiding en de hand van de meester was direct terug te zien in het nieuwe blad. Prachtig, ook al ben ik helemaal niet zo’n kok, het ziet er gewoon fantastisch uit.

Wat heeft deze bekentenis met koffie te maken? Niks, maar ik kreeg vandaag via mijn werkgever en dankzij Sanoma Media een bladenpakket in handen en daar zit dus een delicious. in. En welk een toeval…er staat ook een stukje over koffie in. ‘Thuis espresso maken’ luidt de kop.

Het blijkt een nogal promotioneel stukje over Siemens volautomatische espressomachines te zijn. Beetje jammer, maar ik wil toch een paar weetjes uit het artikel met je delen. Zo lees ik hier dat Scandinaviërs de meeste koffie drinken, met Finnen en Zweden aan kop. Daarna volgen Zwitsers, Nederlanders en Italianen, dan pas Brazilianen en Amerikanen. Wat ik ook niet wist is dat Siemens al sinds 1970 koffiemachines in Slovenië maakt. Weer wat geleerd.

O ja, als je nieuwsgierig geworden bent naar delicious., klik dan hier en voor Siemens espressomachines hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s