Leuk verslag van bezoek aan Intelligentsia

Op deze site heb ik al eens een paar keer video’s van Intelligentsia gepost. Ziet er allemaal fantastisch uit en maakt nieuwsgierig naar de herkomst. Het blijkt dat ik dat niet alleen heb, op Koffiegek.nl staat een leuk verslag van een bezoek aan ‘misschien wel een van de beste espressobars van de wereld’. Lees mee:

Barista’s @ work | 04-07-2011 | Richard Schukkink
Intelligentsia
“Intelligentsia: misschien wel een van de beste espressobars in de wereld”. Enorm nieuwsgierig geworden door deze uitspraak die ik in een koffietijdschrift las besluiten we eens gaan kijken wat deze espressobar zo bijzonder maakt. We weten de straat alleen geen huisnummer. Moet niet zo moeilijk zijn om te vinden denken we.


Wanneer we na zo’n 15 minuten aan het eind van de straat gekomen zijn zonder te vinden wat we zoeken besluiten we het toch maar even te vragen. Blijkt dat we er al een kilometer voorbij zijn! Gelukkig vinden we het nu wel. Niet gek dat we het aanvankelijk niet konden vinden want de rij wachtenden staat pal voor het naambordje. Na zo’n vijf minuten wachten zijn we aan de beurt. De barista vraagt ons of we al eens eerder zijn geweest. Nee, eerste keer! Hij loopt kort de koffiekaart met ons door.

Lees verder op Koffiegek.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s