Koffie voor de jubilaris

Vandaag was ik volgens de papieren officieel tien jaar in dienst bij mijn werkgever SBS. Mijn collega’s waren van mening dat dit feit niet onopgemerkt voorbij mocht gaan en verrasten me vanmorgen al met ballonnen en felicitaties. Ondanks mijn gemopper dat het van mij allemaal niet hoeft en dat het me oud doet voelen was ik natuurlijk stiekem blij verrast, ik had er echt niet op gerekend.

Wat heeft dit alles met koffie te maken? Hoor ik je denken. Op zich niks, behalve dan dat mijn collega’s op de hoogte zijn van mijn passie voor koffie en ze me aan het einde van de werkdag verrasten met een fantastisch pakket vol koffie en koffiegerelateerde artikelen.

Zo trof ik in het pakket een groot pak van de, eerder op dit blog bejubelde, Indonesië Lintung van Fascino Coffee, Starbucks bekers, mokken en lekkernijen en een paar barista tools.

Nu begrijp je meteen waarom ik het al tien jaar bij dezelfde werkgever uithoud, daar werken namelijk de leukste collega’s van Nederland. Bedankt allemaal en ik doe er nog tien bij als jullie dat ook doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s