Dolce Gusto: Espresso Barista

Nieuw en alleen via de webshop verkrijgbaar is de Espresso Barista van Dolce Gusto. Ze omschrijven het zelf als volgt: “Voor echte Italiaanse espresso lovers is er nu Espresso Barista. Een extra sterke, intense espresso met een dikke, gouden cremalaag. Vol van smaak en body. Espresso Barista maakt jouw espresso moment onvergetelijk”.

Sorry hoor, maar die omschrijving gaat een beetje te ver. Welke espresso Dolce Gusto ook verzint, geen ervan haalt het bij een echte espresso van verse bonen. Laten we daar duidelijk over zijn. Die vergelijking is ook eigenlijk niet helemaal eerlijk, want er gaat niets boven verse bonen. Dus moeten we deze nieuwe espresso vergelijken met andere varianten van Dolce Gusto. Je hebt de gewone Espresso, de Espresso Intenso en Espresso Ristretto.

Als je dat doet, dan scoort deze Barista heel goed. De gewone Espresso is een beetje te slap, de Intenso te bitter en de Ristretto te klein (smaakt overigens wel goed). Wat er dus nog ontbrak was een pittige espresso zonder dat die te bitter wordt. En het doet met plezier te kunnen melden dat die er nu is: de Espresso Barista.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s