Joe the Art of Coffee

Naast koffie ben ik ook gek van New York en recentelijk heb ik een nieuw boek aangeschaft met de titel: Tachen’s New York Hotels, Restaurants & Shops. Meteen al in het voorwoord verwijst Angelika Taschen naar ‘Joe the Art of Coffee‘ als de plek in New York waar je naar toe moet voor de beste koffiebeleving.

Had ik dat een paar jaar geleden, toen ik zelf in New York was, maar geweten. Ach…je moet wat te wensen overhouden voor de volgende keer. Zelf ben ik er dus nog nooit geweest en kan ik niet oordelen over deze zaak. Hun video doet echter vermoeden dat mevrouw Taschen het wel eens bij het juiste eind zou kunnen hebben. Kijk en oordeel zelf:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s