Limited Edition Variations van het seizoen

image001 (1)De koffiecupjesvrienden van Nespresso hebben Limited Edition Variations van het seizoen aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om smaken die bij deze tijd van het jaar passen en ons dat extra warme luxe gevoel moeten geven. Op zich niks tegen natuurlijk, maar wat ik er jammer aan vind is dat dit bereikt wordt door het toevoegen van smaakstoffen. Het is een beetje zoals Starbucks siroop toevoegt en als je niet oppast proef je de koffie bijna niet meer. En dat terwijl er zoveel mooie koffies zijn waarmee je ook een dergelijk effect kunt bereiken. Maar goed, dat ben ik, misschien ben jij wel helemaal fan en dus wil ik je onderstaande aankondiging van Nespresso niet onthouden.

NESPRESSO 2015 LIMITED EDITION VARIATIONS
Het assortiment Variations bestaat uit drie perfect uitgebalanceerde koffievariëteiten die zijn gekoppeld aan Livanto, de Grand Cru koffie met het optimale profiel om verschillende aroma’s aan toe te voegen. De uiterst verfijnde aromacombinaties zijn op maat samengesteld door de koffie­ specialisten van Nespresso om bijzondere, verrassende koffievariëteiten te creëren. Elke Limited Edition Variations hee een intensiteit van 6 (op een schaal van 1 – 12) en de aroma’s komen het beste tot zijn recht als ze als espresso gezet worden.

“Deze bijzondere koffievariëteiten verrassen koffieliefhebbers met zoete, kruidige en biscuitachtige aroma’s.”

Schermafbeelding 2015-11-11 om 21.27.53

VANILLA AMARETTI
Met zijn amandeltonen en geaccentueerd door een vanille­aroma, doet deze Variation denken aan amarettikoekjes. De gebrande karameltonen van de Livanto versterken dit aroma.

CIOCCO GINGER
Ciocco Ginger balanceert de gebrande en biscuitachtige tonen van de Livanto met de smaak van pure chocolade, gekruid met een vleugje gember.

VANILLA CARDAMOM
De verfijnde harmonie tussen vanille­ en kardemom­aroma’s brengt de gebrande tonen van Livanto tot leven voor een zijdezachte koffiebeleving.

Voor wie nog meer wil variëren met deze nieuwe smaken heeft Nespresso een aantal recepten klaargezet.

Respond to Limited Edition Variations van het seizoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s