15 jaar Kaldi koffie & thee

Kaldi logo-15-jaarEen groot logo, bovenaan de nieuwsbrief, je ontkomt er niet aan: Kaldi koffie & thee viert dit jaar haar 15de verjaardag. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd namens Van Alles Over Koffie. Op naar de 30 zou ik zeggen.

Toen ik jaren geleden aan mijn koffie-ontdekkingsreis begon moest je nog heel erg je best doen om een winkel te vinden waar je een beetje schappelijke koffiebonen kon kopen. Kaldi was er een van en ik trof ze dan ook al snel op mijn pad. Ik bezocht verschillende vestigingen waaronder Den Haag en Alphen a/d Rijn en in Amsterdam volgde ik op een avond een Barista Workshop waarbij ik een onvergetelijke, nooit meer door mijzelf geĆ«venaarde espresso mocht maken op een echte Kees van der Westen espressomachine. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op de vestiging in Heemstede als mijn vaste Kaldi zaak. Daar kocht ik onder andere mijn Jura espressomachine. Top service, de machine werd zelfs thuis afgeleverd, geĆÆnstalleerd en gedemonstreerd…waar vind je dat nog?!

Ik heb zelfs nog een blauwe maandag serieus overwogen om voor mezelf te beginnen als Kaldi Mobiel franchisenemer. Je weet wel, met zo’n toffe Piaggio, omgebouwd tot mobiele espressobar. Dat bleek financieel voor mij niet haalbaar, maar het geeft wel aan dat Kaldi een warm plekje in mijn hart heeft veroverd.

Inmiddels is de koffiescene in Nederland helemaal veranderd en vind je op elke hoek van de straat een hipster die zijn eigen bonen staat te branden (bij wijze van spreken dan). Het doet mij deugt dat Kaldi ook in deze tijd nog altijd succesvol bezig is en zich blijft ontwikkelen. Zo is mijn favo vestiging recentelijk nog als allereerste een Jura Premium Store geworden. Super.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 20.29.16

Voor wie niet zo nodig en hele koffiestudie hoeft te doen voordat hij/zij de bonen en/of melange heeft ontdekt die hij/zij lekker vindt, maar wel wat te kiezen wil hebben. Zo zou ik de koffie (en thee) selectie van Kaldi willen omschrijven. Weet je wat, loop er even naar binnen, feliciteer ze en laat je adviseren. Ik weet zeker dat je niet teleurgesteld zal worden.

Oh, en als je nog van de extra ’15 jaar Kaldi’ aanbiedingen gebruik wilt maken moet je snel zijn, die actie loopt nog tot en met 15 oktober.

Meer Kaldi koffie & thee op Kaldi.nl.

Respond to 15 jaar Kaldi koffie & thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s