Een verhaal over ochtendrituelen, lieve briefjes en koffie…

thumb_2015-09-04 13.38.06_1024Stel je voor: een koppel, hij moet extra vroeg op om op tijd op zijn werk te zijn, zij begint later waardoor ze elkaar ‘s morgens altijd mislopen. Attent als zij is legt ze elke ochtend een lief briefje voor hem klaar in de keuken, maar onoplettend als hij is, ziet hij dat nooit. Hij heeft alleen oog voor het koffiezetapparaat. Gelukkig kocht zij een Senseo Whiteboard Edition en schrijft ze haar lieve boodschappen nu op het nieuwe apparaat. Nu ziet hij ze wel en ze leefde nog lang en gelukkig…

Zou zo’n verhaal door de hoofden van de bedenkers gespookt hebben tijdens de brainstormsessie bij Philips toen ze deze speciale uitvoering van de Senseo Original bedachten? Of was het het whiteboard in de vergaderruimte dat de creatievelingen op dit spoor zette. Hoe dan ook, leuk is ‘ie.

Philips: Deze nieuwe Senseo Orinigal Whiteboard Edition beschikt over een whiteboard behuizing, waardoor je gemakkelijk met de meegeleverde stiften telkens weer een unieke boodschap kan schrijven of tekenen voor jezelf, huisgenoten, familie of vrienden. Zo maak je elke ochtend, jouw ochtend. Een kopje koffie was nog nooit zo leuk.

HD7817_12-RTP-global-001

Philips SENSEO® Original Whiteboard Edition.

Respond to Een verhaal over ochtendrituelen, lieve briefjes en koffie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s