Kaldi Heemstede nu Jura Premium Store

image004 (1)Ik was lang, te lang, niet bij mijn koffievriend Peter van Kaldi Heemstede geweest. Ik schaamde me er een beetje voor, maar vandaag toch maar de stoute schoenen aangetrokken en naar Heemstede gereden. Van enige irritatie over mijn wegblijven was bij Peter gelukkig niks te merken. In tegendeel zelfs, hij begroette me hartelijk en vertelde honderd uit over de nieuwe ontwikkelingen in zijn mooie zaak. Zo had ik dus helemaal gemist dat hij als sinds oktober verleden jaar Jura Premium Store is geworden. Gefeliciteerd man!

En dat is niet alleen een terechte erkenning voor de inzet en service van Peter en Sonja, maar ook goed nieuws voor jou als koffieliefhebber. Deze officiƫle titel betekent namelijk dat bij Kaldi Heemstede nagenoeg het volledige assortiment Jura espresso machines in huis te bewonderen en uit te proberen is. Peter en Sonja vertellen er graag over, demonstreren de machines en proeven van het resultaat hoort daar natuurlijk ook bij.

Jura Z6
Zelf heb ik zo’n drie jaar geleden een Jura (ENA7) bij Peter gekocht, maar door zijn enthousiasme kwam ik vanmiddag bijna in de verleiding om de aller nieuwste erbij te kopen. De Z6 met P.E.P. Dat staat voor Pulse Extracten Proces, je moet zelf maar even op de site van Jura nakijken wat dat dan precies doet, of je gaat het bij Kaldi bekijken natuurlijk.

Jura Z6

Servicebeurt
Nee, een nieuwe machine moest ik nog maar even niet doen, mijn ENA7 bevalt nog prima. Wel is die aan een grondige servicebeurt toe. Binnenkort gaan de machine en ik richting Jura. Een verslag van mijn ervaringen daar volgt.

Respond to Kaldi Heemstede nu Jura Premium Store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s