Bijzondere koffiebar Brandmeester’s® bij proloog Tour de France

Schermafbeelding 2015-06-24 om 20.21.18De koffievrienden van Brandmeester’s hebben een leuke inhaker bedacht in verband met de Tour de France in Utrecht: ‘Koffie malen op de pedalen’. Op 4 juli kunnen wielerliefhebbers tijdens de proloog van de Tour de France in Utrecht genieten van een wel heel bijzondere kop koffie. Koffiebrander Brandmeester’s staat namelijk met een unieke blikvanger langs het parcours: een originele Velopresso™ fietsdriewieler. Deze mobiele fiets-koffiebar maalt ter plekke versgebrande koffiebonen voor een vers bereide espresso of cappuccino.

Duurzaam
De Velopresso™ staat voor duurzaamheid in product en bereidingswijze. De fietsende barista parkeert zijn ‘coffee-trike’, stookt de waterketel op en schakelt het crankstel om in de barista-stand. Met elke omwenteling van zijn click-pedalen wordt de boiler bijgevuld met water en de molen met koffie, steeds genoeg voor twee shots overheerlijke espresso of cappuccino. Bereid in een state-of-the-art-espressomachine, zonder electriciteit en zonder kabaal: premium roasted coffee, crafted & powered by Brandmeester’s.

Waar?
Op 4 juli staan ze op de Nachtegaalstraat 44-46 en kun je genieten van espresso, koffie, cappuccino en een overheerlijke latte. Daarnaast zijn die dag originele accessoires te koop, zoals de Brandmeester’s bidon, fietscap en fietsshirt.

Velopresso
Post jouw TDF-selfie!
1. Kom op zaterdag 4 juli naar de Brandmeester’s Velopresso in de Nachtegaalstraat in Utrecht.
2. Maak een selfie van jou en je fietsvrienden met de Brandmeester’s Velopresso™.
3. Plaats deze foto op social media eventueel met een leuke slogan en tag @brandmeesters #TDF
4. De inzender van de leukste selfie maakt kans op een origineel Brandmeester’s bidon, fietscap en fietsshirt.

www.brandmeesters.nl

Respond to Bijzondere koffiebar Brandmeester’s® bij proloog Tour de France

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s