Nu ook gekoelde Cappuccino van Starbucks in de supermarkt

SB chilled CappuToen ik onderstaande bericht vanmiddag binnenkreeg was ik even in verwarring. Nu gebeurt dat wel vaker, maar nu meer dan anders. Starbucks kondigde een ‘nieuwe’ gekoelde drank aan, Starbukcs Discovery’s, die je in het koelvak van je supermarkt kunt vinden…maar dat is toch al een hele tijd zo?! Nadat ik even meer tijd had en het bericht echt leesde werd het duidelijk, het assortiment gekoelde dranken is uitgebreid. Naast de reeds beschikbare latte en macchiato is er nu ook cappuccino.

Persbericht
Koffieliefhebbers kunnen nu genieten van een dagelijkse oppepper met de nieuwste toevoeging aan de Starbucks Discoveries® gekoelde koffies. De nieuwe Starbucks Discoveries® Cappuccino is een gekoelde mix van rijke espresso, romige melk en een vleugje cacao, geïnspireerd op de bekende cappuccino verkrijgbaar in de Starbucks-vestigingen. De stijgende temperaturen zorgen voor de perfecte gelegenheid om deze nieuwe smaak uit te proberen en je te laten verrassen!

Dit nieuwe drankje is eenvoudig te bewaren in de koelkast, thuis of op je werk. Neem het mee in je tas en geniet van de Starbucks Discoveries® Cappuccino overal waar je bent, op elk moment van de dag voor dat extra beetje inspiratie waar je soms naar op zoek bent. De Starbucks Discoveries® Cappuccino wordt, net als in onze Starbucks-vestigingen, bereid met de hoogste kwaliteit Fairtrade-ingrediënten: van 100% Fairtrade arabica Espresso Roast-bonen tot aan de suiker en cacao.

De Starbucks Discoveries® chilled coffee cups, waaronder de Starbucks Discoveries® Cappuccino, zijn te vinden in het dagverse zuivelschap van supermarkten door heel Nederland.

“Wij horen vaak van onze fans dat zij ook graag buiten onze vestigingen van hun favoriete Starbucks drankjes willen genieten. Door dezelfde rijke en complexe smaken te bieden als onze originele koffies, gecombineerd met het verkoelende effect van de Starbucks Discoveries®, is dit het perfecte drankje voor thuis, onderweg of tussen meetings door”, zegt Patrik Lundell, senior manager, channel business development bij Starbucks EMEA.CAPPUCCINO2_Side_Straw

Respond to Nu ook gekoelde Cappuccino van Starbucks in de supermarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s