Bekijken: Coffee in NYC: JOE The Art of Coffee

Schermafbeelding 2015-02-15 om 19.41.37Als voorbereiding op mijn reis naar New York later dit jaar, bezoek ik alvast virtueel een aantal koffiezaken die ik later in het echt hoop te zien. Deze keer gaan we op bezoek bij Joe (als in ‘Cup of Joe’ of te wel ‘bakkie pleur’).

Dat er hier sprake is van een gezonde dosis zelfkritiek mag duidelijk zijn, de koffie is hier alles behalve van het niveau ‘pleur’. Zo stelt Joe een eigen ‘house blend’ samen die wisselt per seizoen. Ach…kijk maar naar de video en kom, net als ik, alvast in een New York state of mind.

Joe Coffee.

Respond to Bekijken: Coffee in NYC: JOE The Art of Coffee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s