Meer Nespresso Boutiques op komst

Nespresso_Boutique_PC_Hooftstraat_01_INTERNETZelf omschrijft Nespresso de komst van meer Boutiques (lees winkels) als een ‘investering in de persoonlijke relatie met de kwaliteit minnende consument’. Ik ben benieuwd of achter deze keuze ook de toenemende concurrentie van goedkopere en alternatieve cupjes achter schuil gaat, of zou de verkoop via internet toch minder lopen dan verwacht? Ik bedoel dat niet negatief, maar kan me er wel iets bij voorstellen. Hoe dan ook de eerste nieuwe Nespresso Boutique zal begin maart worden geopend aan de Maastrichter Brugstraat in Maastricht en in de zomer zullen de volgende nieuwe Boutiques hun deuren openen in de binnensteden van Utrecht en Rotterdam.

Persbericht
In de gastvrije sfeer van de Boutiques kan iedereen op persoonlijke wijze kennis maken met de wereld van Nespresso en het verhaal achter haar koffie. Herman Rooswinkel, Boutique Network Director Nespresso: “In onze Boutiques stappen Nespresso Clubleden echt de wereld van Nespresso binnen. De keuze om meer eigen Boutiques te openen, is gedreven door de wens om consumenten in een persoonlijke sfeer te ontvangen en extra mogelijkheden te bieden om de wereld van Nespresso te ontdekken. Nog nooit eerder investeerde Nespresso binnen zo’n korte tijd zoveel in haar retailnetwerk. Het persoonlijk contact met de klant, meer ruimte voor persoonlijke initiatieven en innovatie in services waren doorslaggevend bij het besluit om deze grote stap te zetten.”

Ultieme koffiebeleving
In de nieuwe Boutiques kunnen liefhebbers van kwaliteitskoffie zeven dagen per week rekenen op een heerlijk aanbod Grand Cru koffies, prachtige machines en accessoires, en kan er uiteraard optimaal gebruik worden gemaakt van de koffie-expertise van de Nespresso koffiespecialisten. Ook bieden de nieuwe Boutiques ruimte om een nieuw concept van Nespresso verder uit te breiden: de Nespresso Masterclasses. Deze Masterclasses gingen eind 2014 met veel succes van start – zo was er in de Nespresso Boutique in de PC Hooftstraat in Amsterdam binnen een dag na aankondiging van de mogelijkheid tot inschrijven al geen plek meer beschikbaar. Momenteel kan men kiezen uit de Masterclass Koffie en de Masterclass Koffierecepten. Twee interactieve workshops over passie voor koffie, waarin koffieliefhebbers worden meegenomen in de unieke koffie-expertise van Nespresso en de aandacht voor detail in elke stap van het proces van koffieboon tot kopje. Ook krijgt men de kans koffie te leren proeven als een ware koffieconnaisseur.

Nespresso Boutiques
De nieuwe Boutique aan de Maastrichter Brugstraat in Maastricht zal vanaf 6 maart geopend zijn op maandag van 12:00-18:30 uur; op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:30-18:30 uur; op donderdag van 9:30-21:00 uur; op zaterdag van 9:30-18:30 uur en op zondag van 12:00-18:00 uur. De locaties en openingstijden van de nieuw te openen Boutiques in Rotterdam en Utrecht zullen op korte termijn worden gecommuniceerd. Behalve in de nieuwe Boutiques kan men uiteraard ook in de bestaande Boutiques in Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht de wereld van Nespresso beleven.

Nespresso.com

Respond to Meer Nespresso Boutiques op komst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s