Scandinavian Coffee House…was een prachtig concept

SCHDat uiteindelijk nooit echt van de grond kwam, zo ontdek ik vandaag. Heel jammer, want het design was prachtig en de ambities hoog. Op 19 februari 2012 schreef ik voor het eerst over dit concept omdat ik het webdesign zo mooi vond. Vanaf dat moment bleef ik ze een tijdje volgen en door handig gebruik te maken van social media was ik niet de enige.

Ik was al een tijdje van plan om eens uit te zoeken hoe het nu met ze ging en ze te vragen mee te werken aan de rubriek ‘5 vragen aan…’. Toen kwam ik er achter dat de site niet meer bestond en ook het twitteraccount was verdwenen. Uiteindelijk vond ik een slideshow online van een van de oprichters. Hierbij staat te lezen: “Scandinavian Coffee House were a concept I created and raised capital for. It was supposed to be a franchise concept with a global approach. Due to disagreements between investor and founder it stopped with a finnish concept and no open doors”.

Eeuwig zonde als je het mij vraagt, maar soms gaan de dingen anders dan we gehoopt hadden. Bekijk de slideshow voor een laatste indruk van het mooie Scandinavische design waardoor ik zulke hoge verwachtingen had van dit initiatief.

Scandinavian Coffee House from Kim Haaagensen

Respond to Scandinavian Coffee House…was een prachtig concept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s