Gezien: Mogador Barista van 123docs

hipshops-haarlem-mogador1Als koffie-enthousiasteling wordt ik nog enthousiaster als ik andere liefhebbers met passie over hun koffie of koffiebeleving hoor en zie praten. Is het niet face-to-face, dan wel in een (liefst mooi gemaakte) video. Dit keer stel ik je graag voor aan Mogador. Deze zaak vind je aan de Botermarkt in Haarlem, ze werken er met koffie van Bocca (dikke +1) en ze hebben ook nog iets met fietsen (vind ik een mooie combi). Check de video.

Mogador volgens hun eigen site
Wat hebben een fiets, huisgemaakte taartjes en Italiaanse espresso gemeen? Mogador! Deze koffiebar aan de Botermarkt heet iedereen welkom om de lekkerste koffie te proberen. Echte koffie fijnproevers kunnen hier hun hart ophalen, want de koffie komt van Bocca. Deze ongebrande ‘groene’ koffie uit Ethiopië, Brazilië of Indonesië wordt plaatselijk in Dronten gebrand en hier geserveerd.

Het interieur van Mogador is warm en huiselijk. Je kunt er kunst kopen en zelfs een fixed bike. Het ligt er maar net aan wat er ten tijde aan de muur hangt. Er zijn 18 zitplaatsen en het is er de hele dag door gezellig druk.

MOGADOR BARISTA from 123docs on Vimeo.

Mogador.

Respond to Gezien: Mogador Barista van 123docs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s