5 vragen aan…Carolien van Altijdkoffie.nl

Schermafbeelding 2014-08-03 om 08.39.39Ik schrijf met veel liefde en plezier deze blog, maar het is iets dat ik in mijn vrije tijd doe en dus kan ik niet altijd alles zelf uit proberen, bezoeken of onderzoeken. Dat vind ik jammer, want daardoor blijven er soms leuke dingen liggen. Laatst dreigde dat ook weer te gebeuren en toen dacht ik ineens: “waarom vraag ik de mensen achter het product, initiatief of dienst zelf niet om iets te vertellen?”. Zo ontstond het idee voor de nieuwe rubriek (niet origineel, maar wel nieuw hier) ‘5 vragen aan…’. Deze week bijt Carolien Goudriaan, initiatiefnemer achter Altijdkoffie.nl het spits af. carolien1. Kun je in het kort iets zeggen over wie je bent? (naam, geslacht, leeftijd e.d.).
Ik ben Carolien Goudriaan, vrouw en 26 jaar jong! Ik werk in de logistiek bij een grote zuivelcoöperatie en ben naast mijn baan een eigen webshop gestart.

2. Je bent een nieuwe website, Altijdkoffie.nl, gestart, wat kan de bezoeker daar verwachten?
Altijdkoffie.nl is een startup die maandelijks abonnementen aanbiedt waarbij klanten elke maand drie verschillende soorten verse premium koffiebonen gratis krijgen thuisgestuurd. Daarbij wordt er achtergrondinformatie meegestuurd over de herkomst van de koffiebonen.

3. Hoe ben je op het idee gekomen om iets met koffie te gaan doen?
Mijn vriend en ik zijn échte koffieliefhebbers. We gingen dan ook op zoek naar echte lekkere kwaliteit bonen. We bedachten dat meer mensen hier naar op zoek waren en kwamen op het idee om deze bonen te gaan aanbieden in een abonnementsvorm. Zo ontstond het idee van AltijdKoffie.

4. Wat onderscheidt jouw website/koffie van die van anderen?
Mijn website is anders dan anders omdat wij achtergrondinformatie verzenden bij de koffiebox. Daarin staat informatie over waar de koffie vandaan komt, iets over de streek etc. Verder bieden wij een scherpe prijs en gratis verzending.

5. Hoe drink je eigenlijk zelf je koffie?
Ik drink mijn koffie het liefst met melk! Dit omdat ik een boerendochter ben en dus met melk ben opgegroeid.
altijdkoffie-box1Altijdkoffie.nl

About these ads

Respond to 5 vragen aan…Carolien van Altijdkoffie.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s