Gebrand in Europa

DSC_2001Als in deze tijd iets nieuws met koffie op de markt wilt brengen, dan moet je wel iets origineels verzinnen. Bij Elqava hebben ze bedacht dat het niet zo spannend is als je altijd maar dezelfde koffie van hetzelfde merk drinkt. Laat je verrassen en neem een abonnement. Elqava stuurt je iedere maand drie zelf geselecteerde koffies gebrand in Europa.IMG_1817“Elqava biedt je de beste koffie van over de hele wereld, gebrand door top koffiebranders uit Europa. Je kunt kiezen voor espresso of filter. En als je een abonnement neemt krijg je elke maand nieuwe koffies van nieuwe branders thuisbezorgd”, aldus de informatie op de website.

In het kennismakingspakket dat ik mocht ontvangen trof ik La Cascada uit Guatemala gebrand door Berliner kaffeerösterei, Blackburn Est. uit Tanzania gebrand door Sweet Cup Coffeehouse en Washed Sidamo uit Ethiopië gebrand door White Label Coffee. Die ga ik alledrie met veel belangstelling proeven, sterker nog…La Cascada zit nu in mijn Jura ENA 7 machine. Het is een milde koffie met tonen van donkere chocolade en een lichte aciditeit die, ondanks dat ik daar eigenlijk niet van hou, niet onprettig is in dit geval.

Dus wie van verrassingen houdt en graag nieuwe koffies probeert kan kiezen voor een koffieabonnement van Elqava.DSC_2003Als je dit leuk vindt, vind je Edias Coffee misschien ook leuk.

About these ads

Respond to Gebrand in Europa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s