Heb je het warm? Probeer dan een Starbucks Yoghurt Frappuccino®

Starbucks_Lifestyle_050614-0094Eigenlijk heeft deze aankondiging van Starbucks niks te zoeken op deze site, want het gaat helemaal niet over koffie. Maar ja, het is Starbucks en daar heb ik een zwak voor, dus ga ik je toch vertellen dat je sinds 10 juli nieuwe Frappuccino’s kunt bestellen in de Nederlandse vestigingen van Starbucks.

Persbericht
Voor de nieuwste toevoeging aan het Frappuccino assortiment heeft Starbucks zich laten inspireren door Starbucks fans en hun voorliefde voor zomerse en zoete smaken. De nieuwe Starbucks Yoghurt Frappuccino® is verkrijgbaar in twee smaken: Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino® en Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino®. Beide smaken zijn een verfrissende mix van fruit en yoghurt en maken Starbucks Yoghurt Frappuccino® een heerlijke, verkoelende traktatie tijdens de warme zomer dagen.

Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino®
Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino® is een heerlijke combinatie van rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en veenbessen, gemengd met frisse yoghurt. Gezellig met je vrienden in het park of tijdens het shoppen, Starbucks geeft je die zomerse ervaring met Red Berry Yoghurt Frappuccino®.
Starbucks_Lifestyle_050614-0040Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino®
Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino® is gemaakt van de rijpste bananen gemixt met verse yoghurt om een heerlijke, tropische Frappuccino® blend te creëren. Trakteer jezelf op een middag ‘boost’ met Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino® na een mooie zomerse wandeling.
Starbucks_Lifestyle_050614-0007Starbucks.nl

Respond to Heb je het warm? Probeer dan een Starbucks Yoghurt Frappuccino®

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s