Oesterzwammen kweken op koffiedik

Mushroom farm kit

Dat koffieprut vruchtbaar is en dat je er dingen op kunt kweken, daar heb ik het op dit blog al eens over gehad. Toch is de stap naar zelf je prut recyclen niet iets waar je snel aan begint. Om het je gemakkelijker te maken kun je in de webshop van Coffee Company een Mushroom Farm Kit kopen en kweek je binnen no-time je eigen verse oesterzwammen.

Mushroom Farm Kit 2

10 dagen
De dozen zijn voorzien van een duidelijke instructie. Alles wat er voor nodig is om te beginnen is een mes, een beetje warm plekje om de doos neer te zetten en een paar keer een beetje water. Het duurt gemiddeld 10 dagen voordat er geoogst kan worden. 2 oogsten zijn over het algemeen mogelijk met de kit.

Mushroom Farm Kit 3

Eet smakelijk!
Coffee Company.

Respond to Oesterzwammen kweken op koffiedik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s